onsdag 19 januari 2011

Sänggavel

Är himla trött efter allt snöskyfflande ute. Jisses vilken mängd snö vi har fått! Vilken tur att man då kan surfa runt och se på en mängd fina bilder istället för att göra nåt annat vettigt. :)

Redan i slutet av förra vintern sa vi att nästa vinters projekt skulle bli att fixa till en sänggavel till "the master-bedroom". Nu är planerandet i full gång i mitt huvud. Vårt sovrum är så tomt nu med bara sängen där, efter att dottern fick eget rum, så nu vill jag verkligen att där ska bli lite vackrare. Kriterierna som jag har för "sänggavelregionen" är att det ska finnas nånstans att ha min hudsalvetub och mitt vattenglas. Gärna osynligt då! ...ett MÅSTE för tuben åtminstone, den är ingen skönhet direkt! Plus våra telefoner och nån lampa.

Vilken tur att det finns internet när man vill få lite inspiration!

bild: living etc

Den här gaveln är så cool, men kräver att jag fixar två "nattduksbord" isåfall...

bild: lexington

Den här sänggaveln från Lexington gillar jag också, fast jag inte har nån country-stil i vårt hem. Men tapeten i sovrummet är lite mera romantisk, så en sån skulle nog passa in där iallafall.


bild: sängspecialisten

Denna var också ganska cool...


bild: Norrgavel

...och även denna gillar jag.

I nuläget tror jag nästan det blir en sänggavel gjord av liggande panel av nåt slag med nån förvaring vid sidan... eller så kanske det blir en av tygfyrkanter iallafall... Vi får se! :)

2 kommentarer:

  1. Den sista är helt i min smak! :) Är du annars hemma imårån på dan ifall jag sku svänga in efter lampan?

    SvaraRadera
  2. Jo, jag är hemma. E är här på dagis idag å även imorgon, så jag är också hemma då ifall du skaffat andra planer för idag... Välkommen!:)

    SvaraRadera