lördag 5 november 2011

Hur svårt kan d vá...


...att bestämma sej för en färg? Nån tapet till "matsalen" som jag gillat och som passar med både varadagsrummet och köket har jag inte hittat så nu blir det målarburken! Men jag är lite i valet och kvalet gällande färgen...

Veckan som gått har bestått av jobb, läkarbesök och en natt på barnavdelningen med tösen och åter jobb. Nu är det äntligen helg, fröken sover bra, är piggare nu igen en gång och vi njuter av tillvaron till max och hoppas att piggheten håller i sej. Temperaturen är fortfarande högre än vad hennes normaltemp är men sålänge hon orkar så... Orsaken till hennes feber/stegring ska vi också hoppas att vi får nån klarhet i så småningom. Ett helt knippe med härligt góa människor jobbar där på barnavdelningen iallafall. De små patienterna har nog det bra där!

Nu blir det att återgå till virkningen, stickningen, färgerna, soffmyset och alla andra härligt fantastiska helgsysslor!

1 kommentar:

  1. Ja det där med färg är inte lätt.. Jag ska nog måla om hallen sen då trappan är klar. Men schhh, säg inget åt Anders.. :)

    SvaraRadera