torsdag 20 oktober 2011

Mommo-leveransen




Tösens mormor kom med en fin leverans åt sitt barnbarn idag. Nämligen Alice´s nya dagisväska från Tohvelisankari som vi nu väntat på i 1 1/2 månad. Äntligen! Fin var den också och för ett riktigt Nicke Nyfiken-fan så är den riktigt toppen!

Nu gäller det bara att få tösen frisk nu då igen en gång så hon får börja använda sin nya väska! Hon hade "förkylningsfeber" förra veckan och tillfrisknade fort från den men nu då denna vecka så har hon haft feber igen och denna gång är vi inte riktigt säker på vad orsaken är. Hon är ju inte annars förkyld... Vi hoppas ju på bacilusker som andra barn har nu i förkylningstider, men det är kusligt lik de tendenser som vi trodde att vi sluppit nu efter 5 månaders läkarspring och testande hit och dit. Hon får nu mjölkproteinfri och glutenfri diet och det har vi tyckt att har hjälpt. Hon har ju t.o.m. varit hos dagmamman i nån vecka, som hon inte hade varit sen i juni.

Men nu vet vi faktiskt inte! Håll tummarna gott folk för att det bara är en förkylning! Vi vill verkligen inte återuppta hela karusellen en gång till!!!

3 kommentarer:

  1. Oj nej! Hoppas att hon frisknar till snart igen! Och vad kul att ni har lagt till 2 xtra föreställningar med Johnny cash :)

    SvaraRadera
  2. superfin väska ;) hoppas för er skull och Alice skull att det inte är något långvarigt denna gång :) vi kör fortfarande med stegring, men fick rådet från rådgivningen att om hon verkar pigg och glad är det ok att föra henne till dagis för hon har troligtvis ett virus...så denna vecka har hon varit med en temp som varierat mellan 37,1-37,6?? känns helt fel, men vad kan man...

    SvaraRadera
  3. Det finns så fina väskor på den sidan! Vi håller tummarna för Alice! Hoppas att ni inte behöver börja med samma rumba igen..

    SvaraRadera