fredag 1 mars 2013

Fredagskvällen

Alice med pappa har åkt iväg på innebandy och annat roligt, och kvar här hemma är Hugo och jag som ska tillbringa fredagskvällen med att mysa och gosa. Det är sällan som vi är ensamma han och jag, och man märker hur han riktigt njuter av att få mammas fulla uppmärksamhet. Han blir för övrigt ett halvt år om två dagar. Man slutar aldrig att förundras över hur snabbt bebistiden flyger iväg. Nu är det riktig mat som gäller och den här killen gillar varken potatis eller morot, han knäpper igen munnen, så ingenting kan komma in. Om det inte är fruktpuré förstås, DÅ gapar han. Smart kille!

Oj, vilken tur att det finns foton så man kan blicka tillbaka ibland och komma på sånt som man annars skulle helt ha glömt bort. Tänk att det för bara nån generation tillbaka, endast fanns ett fåtal foton från en hel livstid. Jag gissar att det då var fler som gjorde som "Emils mamma" och förde dagbok om barnens bravader. 

Igår var det, som många andra familjer här i trakten, skidtävlingen Onnis Runda (0-6 år) som var på tapeten. Det var roligt att se hur Alice hade utvecklats sen förra året, när hon hade fullt sjå med att betrakta vad alla andra höll på med, till att i år skida fullt ut redan från starten. Det tog inte lång tid att komma runt spåret i år inte.

...Och på tal om tapeter, så vill jag ha en tapet till vardagsrummet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar