onsdag 10 april 2013

Fyllda dagar

Ja, man kan nog nästan säga att denna veckas dagar är fullbokade. Men inget ont med det. Vi har ju roligt också. Denna dag fylldes med ett nytt litet äventyr. Tillsammans med Heidi och sönerna begav vi oss iväg till Klippans Lägerområde för att kika in en snögrotta som finns där. Häftigt bygge och de äldre barnen gillade tunnlarna. Stadig kändes nog hela konstruktionen ännu men med solen som gassar nu på dagarna så vet man ju inte hur länge den ännu står där. Det var nog i sista stund för mej och mina barn iallafall. Sen fick vi gå till färdigdukat lunchbord (tack tack Heidi!!) och efter det blev det brödbak hos barnens mommo. 

Nu sover barnen och det som återstår av dagen ska fyllas med lite inredningsplanering av hemmet. Vi ska fixa en liten arbetshörna åt oss mitt i huset och då är det möbler som finns här nu som inte får plats mera. Och funktionerna som de fyller behöver hitta andra hållplatser och eventuella småsaker behöver inhandlas vid en kommande Ikea-resa! Jeeeij!! :) Fina grejer! Nu är det bara att sätta igång då! Bara knoppen orkar lite längre än till soffan då vill säga...

Jo, och dagen till ära har killen i huset börjat dra sej fram på magen också! Åååh, en såklart stolt men vemodig mamma är jag. Bebistiden bara försvinner ju!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar