tisdag 23 april 2013

K A O S


Det är som ett ända stort kaos här hemma hos oss just nu. Projektet med att fixa till en liten arbetsvrå åt oss har tydligen engagerat hela huset och om man steg in i vårt hus just nu så skulle man inte för 5 cent tro att denna fröken fräken faktiskt har ett intresse för inredning. Halva köksbordet är receptböcker och urklippta recept, på en annan del av bordet trängs felbeställda paneler med leksaker och en och annan skruv och mejsel. Symaskinen står på golvet och mappar och sånt står på köksbänken. Och jag hinner inte med hälften av det jag vill göra heller.
Men men, tids nog blir det! Nytt arbetsbord har vi fått skruvat benen på idag, så det står på plats iallafall. Jätteskönt med en vit och fräsch yta som är hela 2m lång istället för det lilla svarta bordet där det mesta fick trängas. Det här kommer att bli bra det.

Men, om det är någon som har behov av Ikeas panelgardin AnnoTupplur i vitt, så finns här 9 st (funderar på att behålla 2 st själv, så 7... eller 9st) som kommer att returneras till varuhuset i helgen. De är oöppnade och även då oanvända förstås. Man kan väl säga att det blev lite fel i mina planer. Dessa panelgardiner går tyvärr inte att tvätta och ej heller att stryka, vilket inte fungerar hos oss. Så därför åker de tillbaka. Men om någon läsare är i behov av dessa så är det ju ett ypperligt tillfälle att inte behöva åka till Ikea själv för att hämta dem.

Fortsättning av arbetsvrån följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar