måndag 7 mars 2011

Syfabriken!



Här sys det kuddar och gardiner på löpande band. Jag är ledig den här veckan, skulle faktiskt jobba imorgon men dottern fick åter en gång feber så nu blir det att vara hemma imorgon också. Vad passar då bättre än att försöka få avklarat de där hundra syprojektena som ligger och väntar. Om dottern tillåter vill säga!:) Och nu ÄNTLIGEN ska de där gardinerna som på något sätt blev för korta när jag sydde dem och har retat gallfeber på mej ända sedan dess bli omsydda. 

Jag är egentligen inte så förtjust i det här med gardiner som täcker igen fönstren, vill ha det ljust och öppet runt omkring mej, men tyvärr så ekar det så otroligt mycket utan dem här i vårt hus och  med gatan strax utanför fönstret och hus runt omkring oss så känner vi oss lite som skyltdockor ibland, så då är det faktiskt en aning bättre med gardiner trots allt. Nåja, att ha gardiner i vardagsrummet är jag inte helt bekväm med ännu så vi får se hur länge de hålls där...



1 kommentar:

  1. Låter skönt med en "sy dag", hoppas bara dottern blir frisk snart också. Väntar på en symaskin ska anlända till vårt hem så man kan ta itu med gardiner och sofföverdrag.

    SvaraRadera